Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 18:21 - Мачкай, плюй и владей!
Автор: emanuilova Категория: Други   
Прочетен: 2236 Коментари: 0 Гласове:
0



В началото бе лошият човешки мат рял, после дойде кучешката реплика на премиера Бойко Борисов. (Още подробности с видео – вижте тук)

Не това не са случайно изтървани думи. Дядо Фройд го обяснява много логично – изстрелва се уж неконтролируемо от устата нещо, което дълго и убедено си мислиш и потискаш в главата си. 

Самовлюбеният Бойко Борисов показа за н-ти път, че освен себе си друго и други просто няма капацитет да обича. Най-смешни сега са обаче политическите му опоненти, които скочиха срещу Бойко в защита на народа. И сини, и червени, и всякакви. Подхвръкнаха до небесата с репликите си в защита на оскърбения от премира народ. Нищо, че докато бяха на власт не се срамуваха, никак, ама никак да мачкат, да плюят при всяко отскачане до чужбина собствения си народ. И да владеят – разбирайте – да крадат на корем. И не ги беше срам да са начело най-бедната държава в Европа. И да твърдят, че от тях не зависи да е иначе. 

И после се чудим защо в чужбина смятат българите за шкартото в Европа. Добрите, качествените българи са натикани в миша дупка – от кокошкарите, които тарашат редовно имота му и които никой не иска да узапти. И от големите крадци, които са на почит и уважение в България – това е хайлайфът на държавата. 

Народът, качествата му и начина му на живот е друга отделна тема. Например има някои неща, които не струват и една стотинка, но пак не ги правим. Не преставаме да си хвърляме боклуците през терасата, фасовете – където ни падне, при това неизгасени през колата например. Ама че щели ди изгорят няколко хиляди дка гора или пък с пшеница – голям праз! Продължаваме да храчим по улицата, продължаваме да се страхуваме от водата и да сме нечистоплътни. Продължаваме да се озъбваме почти на всеки, само защото ни е попитал в качеството ни продавач колко струва стоката или дали е прясна… 

Каквито ни управниците, такъв и народът. И обратното… 

И понеже сме патриоти само на маса, ще доживеем до достоен живот на куково лято…

Този текст е взет от www.snaiper-bg.net





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 298948
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930