Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 13:11 - Чудовищно! Лекари поставят диагноза рак на здрави хора заради пари
Автор: emanuilova Категория: Други   
Прочетен: 1146 Коментари: 0 Гласове:
2



Шокиращо! Все по-често лекари без капка свян и съвест нарушават Хипоратовата клетва,  като поставят диагноза рак на здрави пациенти, за да печелят от химиотерапевтичните отрови.

Колко тежко изпитание за организма е химиотерапията знаем всички. Но какви смъртоносни поражения върху човешката душа причинява една такава диагноза – никой не може точно да измери. А на здрав човек? Това наистина е нечовешко престъпление.

Защо обаче лекарите да не лъжат, когато цялата ракова индустрия е един гигантски бизнес от началото до края? Чудно ли е, че по света инвестират много повече средства в химиотерапията и радиационните изследвания, отколкото в профилактиката за предотвратяване на болестта? От предпазване от болести обаче не се правят пари за разлика от лечението на самите болести.

Вземете например доктор Дейвид Фата, виден онколог в Мичиган, който призна в съда, че преди една година умишлено и неправомерно е диагностицирал здрави хора с рак. Дейвид Фата призна също, че им е предписвал химиотерапия с цел извличане на печалба.

Това обаче не се случва само при раковите болести, а при почти всяка болест, от която лекарите могат да генерират приходи чрез рушвети и комисионни въз основа на обема на пациенти, лекувани с определени лекарства.

“Много от тези безскрупулни лекари са като бизнесмени без съвест. Единствената разлика е, че те имат вашето здраве и доверието ви в ръцете си – много опасна комбинация, когато става въпрос за пари”, коментира  д-р Сайед Мохамед, пенсиониран онколог, който признава, че е свидетел на тази тенденция вече от десет години.

“Това бе моят избор,” казва доктор Дейвид Фата , признавайки се за виновен. “Знаех, че клинично това не бе необходимо.”

Той бе осъден за участие в схема за измами на Medicare в размер на 35 $ милиона, която включва фактуриране на медицински ненужни онкологични и хематологични лечения.
Дейвид Фата имал контингент от 1200 пациенти и е получил 62 милиона щатски долара от Medicare за продажби на обща стойност $ 150 милиона.

Прокурорът Barbara McQuade (на снимката) заяви, че ще пледира за доживотен затвор за Фата, наричайки неговия случай “най-нечуваната” измама в здравеопазването, която екипът й е виждал.

Д-р Фата е само брънка от системата. Като него има хиляди законно практикуващи лекари и онколози в Съединените щати и в други държави. Те са виновни за същите престъпления, но тъй като „летят под радара“, не са заловени.

Продължаваме да играем тази шарада (салонна игра- загадка). Оставяме обществеността да вярва, че ракът се лекува с отрови. Така хората ще продължават да умират, а лекарите ще продължат да правят пари до деня на смъртта им.

Можем да преследваме и съдим сурово лекар, който по погрешка предписва отрова на един здрав човек за пари, но гордо приемаме лекаря, който предписва отрова на болен човек за пари.

Доста смущаващо, нали?

http://snaiper-bg.net/2015/02/chudovishtno-vse-poveche-lekari-postavyat-diagnoza-rak-na-zdravi-hora-zaradi-pari/





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 298460
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930