Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 12:23 - Кой ще удари кьоравото след клането във Франция?
Автор: emanuilova Категория: Политика   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред”, казва Дейвид Рокфелер още през далечната през 1994 година.

И още нещо от неговата уста: Обвиняват ме, че искам да създам нов световен ред. Гордея се с това (този цитат не е буквален).

Вижте тук стряскащите детайли в отдавнашния проект „Син лъч“ (известен още и като „Синьо сияние“). Съкратихме преди няколко години едни неща от този текст с мисълта, че са прекалено провокативни. А именно, че реализацията на този проект ще стартира от джамията „Ал-Акса“ в Йерусалим. Е, почти от там идва  – засега, това необуздано насилие.

След касапницата във Франция очевидно вече сме във война. И то невиждано страшна, непредсказуема. В нея не се изправят армия срещу армия. Целта и жертвите й са невинни мъже, жени и ДЕЦА.

Хайде сега заедно да помислим:

1. Бруталните, мащабните атентати са сравнително от скоро. Кой спечели милиарди от досегашните? Атентаторите ли? Например от атаките на кулите през 2001 г. в Ню Йорк кой спечели? И каква разруха и ограбване на няколко държави далече от САЩ последва след това?

2. Кой спечели от така наречената „Арабска пролет“? Тя си беше чиста провокация на искащите нов световен ред и нови мащаби на печелене на пари. Те искат всичкото богатство на планетата.

Стана също като в Украйна – натрупалият се народен гняв беше яхнат от болестно алчни и властолюбиви хора. Украинците засега печелят от бунта си една кръгла нула. Нещо повече скоро ще задлъжнеят до гуша. Погребаните сигурно ще се преброяват по-късно.

3. Какво стана със личните ни свободи? Не се ли превръща планетата в един глобален Биг Брадър чрез камери, чрез телефони, чрез интернет? Не са ли всички тези кървави атентати повод доброволно да поискаме отнемането на свободите ни с цел уж да ни пазят? Това е мечтата на всеки диктатор – робът да мечтае да бъде роб.

 

Основа на всички тези събития, първопричина на причината им е несправедливостта с главна буква. Ламтежът и грабежът на чуждото.

Иначе казано някой специално издирва фанатици, плаща им добре, манипулира ги на тема религия – на някои само пръст да им покажеш, вече са подпалили „моторетката“. Така никой не се сеща за кукловодите, а те си играят игрите за сметка на човечеството и планетата Земя.

Да се намерят фанатици не е никак трудна работа – вижте безумното насилие между родните футболните агитки, вижте как тези двупръсточели момчета са най-активните при политически протести, а уж са само едни обикновени футболни фенове. Дай им достатъчно пари и те ще изколят света.

Пък и защо да не си спомним Кръстоносните походи – масови кланета са били. Като сегашните мюсюлмански атаки.

Така че нека сега да следим внимателно кой ще удари кьоравото от тази трагедия във Франция. Няма да се наложи да чакаме дълго.

Не знам какво може да се направи на този етап срещу безумието, предизвикано и направлявано от кукловодите. Но се вижда, че нещата вървят по план – координирано.

На първо време поне не трябва лекомислено да се оставяме да ни манипулират. И да четем между редовете на тези злощастни за човечеството събития.

Автор: Елена Емануилова

image



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 297394
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031