Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2015 15:56 - Световният бизнес елит масово напуска работа и се крие в бункери
Автор: emanuilova Категория: Политика   
Прочетен: 3446 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

Повече от 500 ръководители на най-големите компании в света са напуснали работата си и са се насочили към предварително приготвени бункери, пише allnewspipeline.com

Какво се случва?

Продължение на скорошната история „Бягство в бункера: Те знаят какво се приближава“ – за това как елитът активно следва сценарий за бягство в безопасни места. Ние съставихме документ, който съдържа имената на повече от 500 директори на големи компании, които или са напуснали важни длъжности от края на 2014 г. до май 2015 г., или планират да го направят през следващия месец или около това време. Иначе казано – ние виждаме, че масовото изселване на „кралете“ от света на големия бизнес започна.

Причината е, че американският долар се готви да загуби своя „статус на световна резервна валута“, а САЩ и световната икономика като цяло балансират на ръба. Ново социологично изследване, проведено от Wall Street Journal / NBC News, показва, че 96% от американците считат, че това лято в САЩ ще започнат големи граждански вълнения, както и расови войни в градовете по цялата страна.

Това е ли е още една причина, поради която толкова много висши ръководители са решили да „напуснат“ точно сега?

По-долу е даден списък на генералните директори от висшия ешелон на корпоративния бизнес в Америка, взели това решение. Дали техните оставки са само съвпадение, или виждаме още един знак за нещо ужасно, което се очаква в бъдеще?

Ето какво пише известният писател Майкъл Снайдер от популярния блог The Economic Collapse Blog:

„Само 4% от хората вярват, че всичко ще бъде отлично. В този ден и час практически е невъзможно да се получи 96 процентно съгласие на американците за каквото и да е. Следователно фактът, че почти всички са съгласни, че вървим към граждански вълнения, наистина трябва да ви говори нещо. Гневът, който е бил под повърхността в продължение на много години в тази страна, най-накрая започва да изригва.

Ако сте следили моя сайт поне известно време, вие знаете, че това е същото, за което аз предупреждавах дълго време. Много хора могат да си помислят, че съм преувеличавал, когато говорех за гражданските вълнения, които ще се случат в американските градове. Но аз никога не съм преувеличавал. В действителност всичко, което съм правил – е да смалявам мащаба на това, което се случва. През следващите години ще видим в нашите градове неща, които определено ще шокират целия цивилизован свят.

Уилям Аркин от Gawker’s Phase Zero’ разказа интересна нова история, наречена “ Секретните планини: нашите шпиони се крият, когато Вашингтон се разрушава.“ В нея става дума за таен планински бункер на 100 мили от Вашингтон, окръг Колумбия, щат Вирджиния. Това ни води до въпроса – колко още тайни бункери ще бъдат открити? Тези милиардери и мултимилионери имат своя вътрешна информация“,  до която останалата част от нас нямат достъп.

Във връзка с постоянно идващата нова информация, ние считаме за ориентир в момента знаковия факт, че сега Пентагонът също е преместил своя „щаб“ в бункерите, оборудвани по време на Студената война – Cheyenne Mountain.

По-долу е списъкът на имената на хора от световния корпоративен бизнес. Това са хората, които са оставили високите си постове и са се отправили в своите „подземни бърлоги.“ Всеки ден все повече и повече имена се добавят към списъка.

Какво знаят тези хора, което ние не знаем?

Списъкът с имената на напусналите - вижте ТУК

 



Гласувай:
14



1. balar - и
19.05.2015 16:12
ще си измрат там като плъхове
цитирай
2. kunkata - Какво знаят тези хора, което ние не ...
19.05.2015 16:24
Какво знаят тези хора, което ние не знаем?
цитирай
3. dolsineq - имат нужда от това, самозабравиха ...
20.05.2015 09:17
имат нужда от това, самозабравиха се...
цитирай
4. dobronameren - Ужас!
20.05.2015 14:28
Г-жо, предупредете героите от 1-ва в момента, поне Куш и Икото, да се скрият и те. Ще осиротее блога, ако недай си боже, американците направят нещо на света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 296823
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031