Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2018 20:33 - Предстои преброяване на неблагодарниците и в Русия
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1386 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чакам с нетърпение утрешната ( пирова) победа на Путин на изборите, за да проследя посърналия възторг на рашизоидите у нас, мнозина от които бяха принудени да признаят, че рашизмът е понесъл тежък удар от скандала на Гундяев в София.

Дори и прекръстилият се с руска фамилия радиоводещ ( знаете кой) от т.н. българско национално радио ( в което коментатори като моя милост са забранени от години насам), днес унило отбеляза в една своя телевизионна изява ( защото личната му трибуна в т.н. национално радио  не е е достатъчна за пълното щастие на рашизма у нас), че Русия трябва да се отнася по-културно с нас, ако иска да сме й приятли. Това по повод некултурното поведение на Гундяев в София…

Иначе радиоводещият “издаде” президента Румен Радев, че не е заслужил такова отношение. Радев толкова се стараел ( да се хареса на Москва), а незаслужено го навикали. От намека, че конското на руснака трябвало да бъде държано на друг български адрес се подразбира, че тази висока чест по-скоро е заслужил премиерът Борисов. Защото само Неговото име се спестява по този деликатен начин от русофилите. Ако ставаше дума за Плевнелиев, когото други защитници на московската правда обявиха за причинител ( със задна дата) на руския скандал в София на 5 март, едва ли щяха да го пропуснат.

Понеже няма как Путин да постигне друго, освен очакваната пирова победа на изборите, ще следим реакциите на посърналите роболюбиви българи. Толкова удари понесоха от своите руски началници, че да ги съжали човек. Макар че те носят на бой, а и кютекът е руски, приемат го като сърдечен масаж, т.е. бой от сърце.

Старото правило, според което едно кихване в Москва разболява София важи с пълна сила. Поради това всеки нюанс в отстъплението на позиции от страна на Путин спрямо предишните избори неминуемо ще добави още тревожност в нивата на  нашенските слъчогледи, обърнати на Север. Сред индикациите за спад на всенародната руска любов към Путин са прогнозите за рекордно ниска избирателна активност и скандалното охладняване към путинизма на средната класа в големите градове- същата, която се замогна от петролния бум през онези десетина години от този век, когато международните цени на руската въглеводородна гордост скочиха неимоверно, наливайки стотици милиарди петродолари в руската хазна и подкрпа за разпределящия благата в страната президент Путин.

Оказа се, че въпреки относителното си замогване в ерата на Путин тези хора ( също) са неблагодарници – абе направо приличат на българи, които си позволват да са благодарни на разни други народи, вместо да стоят на колене единствено и само пред Русия.
Иво Инджев

НА СНИМКИТЕ:1.Благодарен за съветската окупация българин
image




















2.Неблагодарен на Путин руснак в прегръдките на путинската властimage















3.Неблагодарен сириец нарича Путин катил ( т.
е. убиец на арабски ) на демонстрация в Инстанбул image
















Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4086448
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5073
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031