Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2015 17:08 - Изследователи: Химтрейлите ръсят от небето изкуствени вируси, радиация, бактерии
Автор: emanuilova Категория: Други   
Прочетен: 1505 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Фалшифицирани избори – с предварително известен брой гласове,  „спонтанна революция“ – нещо като украинската, а дори и „самото  настроение“ на хората на конкретна територия – всичко това е елементарно постижение за тези, които управляват свръхсекретната програма «Cloverleaf», разраснала се до планетарен мащаб.

Става дума за явлението химтрейли – следи от самолети в небето, подобни на обикновените инверсионни следи, които обаче разпръскват над нас микрочастици от алуминий, барий, радий, уран и стронций, както и нановируси, създадени в лаборатория. Това обаче официално никой не потвърждава – по темата цари пълно мълчание.

Накъде  полетя „ангелът“?

Много хора по-рано възприемаха информацията за химтрейлите като още едно от плашилата на любителите на конспиративни теории. Но сега дори и скептиците се отнасят към тях сериозно. Не случайно наричат химтрейлите беда  за човечеството N 1! Изследователите алармират: под химтрейлите на земята, по тревата и по листата на дърветата са намерени микрочастици от оксиди на барий и алуминий, както и проби от микроорганизми и вируси с неприроден произход.

Много западни учени смятат, че това може да бъде скритата причина за масовата и необяснима смърт на риби и птици в различни региони на планетата, неочаквани епидемии, които една след друга избухват „изведнъж“ и със завидна периодичност.

Един от първите, които съобщават подробности за химтрейлите, е американският изследовател Майк Блеър. През 2001 г. той публикува в САЩ доклад, в който се посочва какво именно се разпръсква от самолетите: бацили  и ентеробактерии, дехидратирани червени и бели кръвни клетки от човешка кръв с онкомутагенни параметри, ензими и бактерии, които се използват в лаборатории за промяна на ДНК. А за посочените соли на барий и алуминий – пръскането се организира в рамките на програмата на НАТО и радарната система RFMP. Тя се основава на ефекта на отразяване на радиовълните, което позволява да се наблюдават различни обекти в три измерения (3D).

Оксидите на тези метали образуват химична  завеса като бяла мъгла, закриваща небето над облаците. Тази мъгла е в състояние многократно да засили ефекта на електромагнитната енергия, може да прави точни  триизмерни карти и изобщо всякакъв вид триизмерни  образи.

В същото време в доклада за първи път открито се появи и  друга дума – HAARP. Разпилените в атмосферата химикали работят със системата HAARP – високочестотен предавател и мощен лъчев йоносферен нагревател, който в действителност може да е и психотронно оръжие с насочено действие.

А самите тези съединения потискат нервната и имунната система на човек. Когато душевното състояние на човека е потиснато (смачкано!), с него може  да се прави всичко. Обострят се и всички видове заболявания, което пълни джобовете на световните фармацевтични гиганти. Те  отдавна и неведнъж са засичани в различни съмнителни проекти, включително в областта на биологичните оръжия.

В небето се разпръскват не само токсични метали, но също така и вируси, направени във военни лаборатории с помощта на генното инженерство, моргелони, които също така се свързват и с ГМО. Моргелоните са синтетични влакна на базата на нанотехнологиите, които действат като изкуствени паразити. В медиите тези влакна са наричани също „косите на ангела“ …

Смъртоносната следа

В Латвия с темата за химтрейлите се занимава ениологът Юрий Лир (ениологията е модерна мултидисциплинарна  наука, която изучава процесите на енергоинформационния обмен между човека и околната среда). В Латвия е сформиран екип, който включва лекари, химици, биолози, пилоти и радиоинженери, обезпокоени от химтрейлите.

Такива изследователски групи има в Литва и Естония, казва за изданието „Saturday“ Юрий Лир. Наскоро Естония бе домакин на международна конференция, посветена на химтрейлите. В нея взеха участие специалисти по епидемиология и микробиология, които се занимават със създаването на нановируси и работят по военни програми. Целта на срещата  бе не само  да се обсъди проблемът, но също така и да се реши: как да живеем по-нататък? В края на краищата проблемът с химтрейлите се отнася за всички, а от изкуствените вируси, които се пръскат от самолетите върху различните региони, не спасяват дори и  противогазите …

Хората обикновено бъркат химтрейлите с  обикновените инверсионни следи от самолетите. Инверсионните следи са  конденз, почти прозрачен. Това, по същество, е водна пара. Такива следи изчезват пред очите ни. Но химтрейлите  висят във въздуха в продължение на няколко часа на ниска височина, разгръщат се на  широки ивици, след което покриват небето с бледа мъглива мараня. Да сте виждали подобно нещо?

Като се започне от 1997 г., когато темата с химтрейлите започва да се експонира сериозно, в САЩ и Канада изследователи са натрупали впечатляваща колекция от фотографии и свидетелства на очевидци, описващи странни явления в небето. Учени от различни страни са събирали след появата на химтрейлите – на земята, от тревата и листата, странни химически съединения, които не се използват в обикновената индустрия и не са „продукт“, който се излъчва от ауспусите на автомобилите или от комините на конвенционалното производство.

А американският микробиолог Халах Macy е намерил редкия и изключително опасен грипен вирус V2, който обикновено се среща само в лабораториите. Редакторът  на седмичния вестник «The Files» George Filer публикува  доклади на учени, в които се казва: у хората веднага след като видят химтрейли в небето, се откриват странни  заболявания, подобни по симптоми на атипичния грип.

Потискане на агресивността или на мозъците?

Отскоро проблемът започнаха да коментират във водещи световни медии много изследователи. И с всеки изминал месец все повече и повече – подчертава събеседникът. Но  ние не говорим за някаква масова лудост на учените, а за  проблем, с който все по-често се сблъскват хиляди хора. Имаше дори едно мнение, че американците след събитията от 11 септември, са създали някакъв химичен състав за „потискане на агресията“. Той се разпръсква в небето, а на земята а след това хората „стават  добри.“ По-скоро, те не стават добри –  просто започва да се блокира мозъчната  им дейност.

Учените , които събират на земята и от листата това, което пада от небето, са намерили дори микрочастици с уран. Ние и други групи, получаваме  голям брой доклади на хора. „Без видима причина“ след като видят в небето загадъчните следи от самолети, изведнъж се влошава здравето им, в градините загива всичкият разсад, на листата се появява „странна химия.“

А миналата зима учени от САЩ и Белгия буквално са били изумени, когато  събраният около къщата „сняг“, който паднал веднага след химтрейлите, не се топи, а от него се получава странна стопилка, когато е подложен на открит огън. И каква беше изненадата ми, когато получих същата информация от нашите латвийски активисти градинари, които живеят целогодишно сред природата!…

До около 2012 г. официални лица в  Европа, САЩ и Канада  твърдят: химтрейлите – са опит чрез генно инженерство да се създадат специфични условия в небето така, че слънчевата радиация да не влияе пагубно и да се намалява парниковият ефект.

Има програма «Cloverleaf»

Тя вече е официализирана, а  нейна част е  генното инженерство с компонент – химтрейлите. Но какво се крие зад всичко това? Конкретно и точно: без обявяване на война се случва чудовищно насилие над хората, води се истинска война срещу цялото човечество!

Има и по-тъжна конкретна информация. Лаборатории твърдят, че в това, което се разпръсква в небето, има самостоятелно сглобяващи се наноструктури, работещи на принципа на псевдо микроорганизмите и микрочастици, използващи уран като батерия, за да се активират.

Освен това в  последните проби от химтрейли са открити агенти на вирусите Ебола, холера, атипична пневмония,  коронавируса MERS-CoV, нови видове организми,  причиняващи неизлечими форми на псевдотуберкулоза във всички вътрешни органи на човека, симптоми на СПИН.

Към тази „коктейл“ в  последно време се добавят онкомутагени – активни вещества, съсипващи  генетичната програма на всички живи организми и на първо място на човека – в посока  ракови образувания. Всичко това се случва във въздушното пространство на САЩ, Канада, Европа, Близкия Изток, Австралия, скандинавските страни, балтийските държави. И в латвийското небе – също …

Управляемата революция

Следва…….

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 296828
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031