Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2015 14:31 - Как природата ме излекува от рак (втора част)
Автор: emanuilova Категория: Други   
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ПРИНЦИПИТЕ СА ВАЖНИ, А НЕ РЕЦЕПТИТЕ
Методът, който приложих е ФИТО- ХИМИО- ТЕРАПИЯ. Умишлено разделих думата на смисловите и елементи – упражняваме терапия с химически средства, дадени ни от природата. Точно затова още в началото наблегнах на ролята на Създателя – не само психическа увереност, но и пълен набор от всички необходими средства, заложени в природата. Статистиката в САЩ и Канада, в Мексико показва 85% успешно лечение по този метод.

Едуард Грифин споменава, че в Стария Завет има формула за получаване на хляб от зърна от шест съставки, пет от които са богати на амигдалин. Те са ечемик, боб, леща, просо и леблебия. Прочута фраза на Хипократ: ”Фисис носон ятрос” (природата е лечителка на болестите), както и хармонизирането ни с природата.

Основен принцип е, че в природата имаме всичко, което ни е необходимо, за да изживеем живота си в добро здраве.

Схематично ще споделя това, което научих и приложих. Времето за „ударно лечение” трае около три месеца, но дори и след положителен резултат, следва поддържаща програма.

Преди това – защо не се доверявам на традиционната медицина: Лекарско недоглеждане и незаинтересованост за два дни уби най-прекрасния мъж, когото обичах с цялото си сърце.

За моя случай – ходенето ми при специалист беше пълен фарс, защото заключението беше, че нищо ми няма. Чиста случайност е, че установих че „изхвърлям” от време на време клетки. Направи ми впечатление, че някои от тях са пълни с кръв и формата им не е овална, а прищипната, сякаш се готвеха да се делят. Има независими лаборатории, които срещу заплащане правят каквито поискате изследвания. Така се оказа, че клетките са ракови яйцеклетки.

Много време мина, докато четях различни материали и се чудех къде е истината. Започнах да се ориентирам в края 2014 г. Мерките започнах да прилагам от началото на следващата. През това време се побърквах от мисълта, че ми се случва точно на мен такава гадост.

Максимално опростено и подредено ще предам опита си. А кой какво ще направи – нека мисли и преценява.

ОСНОВНИТЕ СРЕДСТВА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ

Отслабването на имунната система води до появата на свободните радикали, а те са причинители на туморните образувания. Ако не се вземат мерки, туморните клети започват превръщането си в ракови и от там нататък следва един ускорен процес на унищожение на нормалните клетки и трансформирането им в ракови.

Дестабилизирана имунна система и киселинност на кръвта обуславят бързото развитие на раковите клетки.

АМИГДАЛИН. Ядки от кайсиеви костилки, сурови, необработени, още по добре ако са горчиви. От тях здрав човек спокойно може да похапва по 30 на ден – на 3-4 пъти по 7-10 броя. Четох че 100 грама е „смъртоносна доза”, защото в амигдалина се съдържа съединение, което при разпад отделя цианид. Но това съединение се разпада само в условията на ракова клетка. Аз пробвах и съм изяждала по 50-60 броя за ден и още съм жива. Но все пак, стойте в рамките на 30. Аз обичам да рискувам, което не ви препоръчвам.

Цианидът убива раковите клетки на всеки вид рак. Трябва да сте упорити и да прилагате употребата на амигдалин до тогава, докато видите постигнати положителни резултати. След това продължавате профилактично по 10-15 ядки всеки ден – на няколко пъти по 3-4 ядки.

Същият резултат се твърди, че имаме и с бадеми – сурови. Но аз не съм пробвала.

ДЖИНДЖИФИЛ. Само пресен, големи корени. Отива по около 1,5 килограма за месец. Препоръчвам да не ги белете, а просто добре да ги измиете. В българските сайтове се казва да ги белете, но в китайската практика от императорско време не са белени.

Можете да правите чай: настъргва се, или се нарязва на ситно около 100 грама корен, залива се с един литър студена вода и стои около 30 минути. На слаб котлон завира и ври лекичко около 15 минути (добре е да не се изпарява). Стои до следващия ден. Тогава се прецежда и се пие на малки чашки няколко пъти на ден. Това е количеството за два дни.

Отцедените парченца не се изхвърлят, а се добавят в каквато храна си приготвяте.

Можете освен това да настържете джинджифил и чесън и да ги смесите с дресинг (може да е мед, но също и майонеза). Майонезата не е вредна ако е съставена от яйца и олио – яйцата създават алкалност в кръвта, а растителното олио спомага за усвояване на ликопена. Добре ще е, ако сами си приготвите майонезата.

Джинджифилът може да помогне в борбата с раковите клетки, които са изградили устойчивост срещу химиотерапия и повтарящо се лечение без да вреди на здравите.

ЛИКОПЕН. Подпомага имунната система и така способства в борбата с рака. Ликопен принадлежи към групата на каротиноидите. Заради химичния си състав ликопенът се усвоява най-добре, когато се консумира заедно с мазнини – ликопен от доматите, сготвени с олио се усвоява по-добре от ликопен в пресните домати. Готвенето и консервирането на храните не унищожава съдържащия се в тях ликопен. Най-големият превантивен потенциал на каротиноиди срещу туморите е тяхната антиоксидантна активност, главно тяхната възможност да неутрализират свободните радикали – високо реактивни съединения, които могат да повредят клетъчната мембрана и ДНК. Домати, диня, розов и червен грейпфрут, шипка, магданоз, босилек, райска ябълка, пилешки черен дроб, гуава, червено зеле, лют червен пипер, червени чушки са с най – високо съдържание на ликопен.

КУРКУМА. Опитайте се да харесате тази подправка и не пропускайте да я добавяте към храната си. Куркумата е доказано антираково средство. Последните резултати показват, че дневна доза от куркума от около половин чаена лъжичка намалява възможното нарастване на фалшиви модели на ДНК и канцерогенни вещества, които причиняват развитието на раковите заболявания. Честото приемане на куркума намалява риска от рак на гърдата.

Следва




Тагове:   как,   рак,   част,   природата,   втора,   лекува,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emanuilova
Категория: Други
Прочетен: 297428
Постинги: 121
Коментари: 141
Гласове: 218
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031